Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z jajkiem i cebulą"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Mięso połącz z jajkiem i przyprawami. Dodaj posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wyrób na gładką masę. Tak przygotowane mięso włóż do lodówki. W tym czasie umyj i oczyść paprykę. Pokrój ją w niewielką kostkę. Za pomocą foremki uformuj mięso w sześcian. W każdą ściankę włóż kawałki papryki, tworząc kostkę do gry. Całość usmaż w głębokim tłuszczu, odsącz i podawaj.Źródło: Na żywo