Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mielone z makaronem"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
Składniki
Makaron ugotuj w osolonym wrzątku, mięso podsmaż, a warzywa pokrój na kawałki.
wymieszaj i ułóż w brytfance nasma rowanej olejem.
Przecier pomidorowy wlej do rondelka. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietankę oraz przyprawy. Podgrzej.
Polej potrawę sosem, posyp mozzarellą i zapiecz w 200°C. Gotową posyp szczypiorkiem.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 390Źródło: Super TV