Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O Osobach nigdy nie zapomina się. Nie tylko miłe wspomnienia zostają <3 Kasię (figg) pamiętamy, jedna z niewielu osób, które były szczere. Z takimi zawsze mieliśmy i mamy świetny kontakt <3 Kochamy Was <3 :*
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 171
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 449
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 171
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 449
Składniki
Pieczarki kroimy w kostkę lub w ulubioną strukturę. Bułkę namoczoną w mleku, odciskamy i dodajemy do mielonego mięsa razem z pieczarkami i posiekaną dymką oraz jajkami. Do całości dodajemy przyprawę do kebabu, paprykę, sól i pieprz. Formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju.