Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mielone z serową niespodzianką"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Bułkę rwę na kawałki, zalewam mlekiem i odstawiam. Gdy całkiem namięknie, przekładam ją na sitko i starannie osączam. Mięso przekładam do miski, dodaję do niego bułkę. Wbijam jajko. Natkę pietruszki płuczę, osuszam i drobno siekam, wsypuję do skład ników w misce. Przyprawiam solą i pieprzem, wyrabiam.
Camembert kroję w trójkąciki. Nabieram po porcji mięsa, formuję z niej placuszek wielkości dłoni. Układam kawałek sera i zalepiam, tworząc klops. Panieruję w bułce tartej. Smażę na rozgrzanym oleju.Źródło: Tina