Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsna lazania z krakersami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Mięso i posiekane cebule podsmaż na oleju. Wsyp kukurydzę, przypraw. Pieczarki pokrój, podduś na oleju. W formie ułóż warstwami: krakersy, pół mięsa, pieczarki, 1/3 startego sera, krakersy, plasterki pomidorów, 1/3 sera, krakersy, resztę mięsa i sera, krakersy. Piecz 30 min w 160°C.
<strong>Czas przygotowania 60 min. Ilość porcji 6. Cena za porcję 2,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie