Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny i szybki pomysł na obiad.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 57
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 57
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Składniki
Mięso szynkowe myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w kawałki o jednym centymetrze grubości. Wkładamy do garnka zalewamy niewielką ilością wody i dusimy z papryką, jarzynką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Surówka: Kapustę kroimy drobno. Marchewkę oczyszczamy i ścieramy na tarce. Dodajemy do kapusty wraz z pokrojoną drobno cebulą. Przyprawiamy i łączymy z olejem.