Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie mięsa pieczonego w ketchupie z pieczarkami.Serdecznie polecam:)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27489
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 173
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 197
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1235
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27489
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 173
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 197
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1235
Składniki
Mięso pokroić w cm plastry.Wymieszać z ketchupem i dać na 3 godz.do lodówki Osobno usmażyć cebulę pokrojoną w plasterki ,dodać peczarki grubo pokrojone i usmażyć.Doprawić do smaku. Mięso wyłożyć do formy i zapiekać w 200st,do jego miękkości. Pod koniec pieczenia wyłożyć na wierzch usmażone pieczarki i zapiec 10min. Przed podaniem można polać po wierzchu ketchupem w celu wzmocnienia smaku. Smacznego życzę!