Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba Panierowana z kapustą i ziemniakami palce lizać szybki obiad dla każdego do zrobienia nawet w 40 minut
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 626
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 188
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 626
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 188
Składniki
Mintaja wyjmij z lodówki żeby mógł na brać temperatury pokojowej w międzyczasie na talerzu rozbij 2 jajka a na drugim wysyp bułkę tartą Porada Można eksperymentować w temacie panierki naprzyklad zamiast bułki tartej można użyć posiekanych migdałów lub płatki kukurydziane decyzja zależy od was to samo można zrobić z jajkiem doprawić go solą i pieprzem lub dodać mleka to sprawi ze ryba będzie miększa zanim przejdziesz do ryby to ugotuj w osolonej wodzie ziemniaki i drugim garnku ugotuj kapustę kiszoną na wodzie do smaku dodaj kminek oraz estragon rybę opanieruj w przygotowanych wcześniej produktach na płaski talerz daj dwie chochle kapusty gotowanej na górę daj rybę i ziemniaki na około smacznego