Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 637 kcal Węglowodany: 45 g Tłuszcz: 29 g Białko: 45 g
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 44
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 271
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1706
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 44
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 271
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1706
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Składniki
1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Ziemniaki obierz i pokrój na cienkie słupki. Posyp ulubionymi ziołami. Upiecz do miękkości. 2. Rybę natrzyj pieprzem i odrobiną soli. Usmaż z obu stron na oliwie. 3. Przygotuj surówkę: seler i marchew zetrzyj na tarce, orzechy posiekaj. Przełóż do miseczki. Dodaj jogurt naturalny, szczyptę soli i pieprzu. Wymieszaj. 4. Na talerz wyłóż frytki, rybę i surówkę.