Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z sosem morelowym"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6871
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 155
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 333
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6871
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 155
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 333
Składniki
Filety umyj, osusz papierowym ręcznikiem i posól.
Mąkę wymieszaj z curry, mlekiem oraz jajkami.
Obtocz mintaja w cieście i usmaż na oleju.
Morele zetrzyj na tarce, po czym połącz ze śmietaną. Gotowym sosem polej usmażoną rybę.
Małgorzata Góralska z LidzbarkaŹródło: Super TV