Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Filety z mintaja rozmroź przez noc w lodówce. Cebulę pokrój drobno, marchewkę i cukinię zetrzyj na tarce jarzynowej.
Warzywa zeszklij na maśle lekko, lekko przypraw i wyłóż do naczynia żaroodpornego. Ułóż na nich umytą, przyprawioną i skropioną cytryną rybę.
Wstaw całość do piekarnika nagrzanego do 180°C. Potrawa powinna być gotowa po ok. 20 minutach pieczenia.
Przygotuj sos. W rondelku zagotuj śmietankę, dosyp szczyptę soli i pieprzu. Zagęść ją zasmażką przygotowaną wcześniej z reszty masła i mąki. Polej sosem przygotowane danie.Źródło: Telemax