Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miodowe klopsiki rybne"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Przepis przysłała Kamila Gąsiorowska z Bartniczki
Ryby zmiel. Cebule, czosnek i paprykę pokrój w kostkę. Dodaj ryby, jajka i natkę, dosypuj bułkę tartą, wyrabiając. Przypraw. Uformuj klopsiki, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju. Ułóż w słoikach.
Zalewa: i 3 szklanki wody zagotuj. Polej klopsiki, słoiki zakręć. Najsmaczniejsze są po trzech dniach.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 2,40 zł
Zamiast bułką tartą, masę rybną możesz zagęścić otrębami pszennymi. Będą zdrowsze, ale także bardziej delikatne.Źródło: Chwila dla Ciebie