Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wiosenna kapusta, która wspaniale smakuje z chlebem lub młodymi ziemniaczkami.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
Kapustę posiekać, zalać wodą i wstawić do zagotowania. Gdy woda zacznie wrzeć odlać ją i nalać 2 szklanki wody dodać liść laurowy i ziele angielskie. Wstawić na małym gazie. Dodać obraną i startą na tarce marchew. Dodać pokrojoną w talarki kiełbasę lub konserwę ze słoika i dusić do miękkości kapusty. Gdy kapusta jest miękka dodać przecier pomidorowy, sól, pieprz i koperek. Chwilę pogotować i dodać zasmażkę zrobioną ze smalcu i mąki.