Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni, ekonomiczny obiad- młoda kapusta z zasmażką, boczkiem i dużą ilością koperku. Z jednej główki obiad dla całej rodziny. Najlepiej podać z młodymi ziemniakami.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 113
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14489
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 47
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 62
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 148
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 218
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 113
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14489
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 47
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 62
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 148
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 218
Składniki
Kapustę pozbawić głąba i posiekać . Marchewką obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Przełożyć kapustę i marchewkę do garnka i lekko ugnieść. Dodać liście laurowe i ziele angielskie. Zalać całość wodą i gotować przez 30 minut. Boczek pokroić na kawałki podsmażyć na patelni. Dodać do kapusty po 15 minutach gotowania. Na koniec zrobić ze smalcu i mąki zasmażkę i dodać do kapusty, dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, dodać pokrojony koperek. Podawać z młodymi ziemniakami