Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 58
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 106
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 58
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 106
Składniki
Kapustę szatkujemy i rozkładamy na blacie. Kroimy szczypior, cebulkę, pietruszkę i koperek i posypujemy kapustę. Całość solidnie solimy i zostawiamy na 10-15 min. Odciskamy kapustę i przekładamy do garnka. Zalewamy gorącą wodą tylko do zakrycia kapusty. Wkładamy masło i vegetę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotujemy ok 15-20 min. Wlewamy śmietanę i zagotowujemy.