Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na szybki obiad lub kolację...
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24402
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 473
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24402
Składniki
Filety kroję na cienkie kotlety,a następnie w paski.Wrzucam mięso do naczynia,dodaję sól,pieprz i sosy sojowe.Odstawiam do lodówki na ok 2 godz,lub na noc.Na patelnie wlewam olej ryżowy i podsmażam mięsko razem z przyprawą,która jest w mrożonce .Po 10-15 minutach wsypuję warzywa (ja używam hortex z prztprawą orientalną) i podsmażam/duszę kolejne 15 minut.Podaję z ryżem,ale można też użyć makaronu sojowego.
SMACZNEGO