Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1951
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 114
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1951
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Umytą pierś z kurczaka otoczyć w przyprawach (podanych w składnikach),później w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Położyć na patelnie na rozgrzany olej.
Kiedy pierś będzie się nam ładnie smażyć to w tym czasie kroimy dość cieńsko w plasterki ogórka, pomidora i czosnek. Kiedy pierś kończy się już przypiekać z drugiej strony kładziemy na nią pomidora, ogórka, czosnek i na sam wierzch plaster żółtego sera. Patelnia nakrywamy przykrywką. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Świetnie smakuje podane z ziemniaczkami :) Polecam wszystkim !