Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Muffiny jak omlet"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3162
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 271
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3162
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 271
Składniki
Różyczki brokuł i szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj. Jajka wbij do miski i wymieszaj z mlekiem. Całość ubij na jednolitą masę i dopraw do smaku solą i czosnkiem granulowanym.
Foremki na muffiny posmaruj oliwą i włóż do nich rozdrobnione warzywa. Następnie dodaj ser i zalej do 3/4 wysokości ubitą masą z jajek i mleka. Tak przygotowane foremki wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 180 °C przez 15 minut. Podawaj z zielonym groszkiem wy mieszanym z kawałkami awokado i kozim serem.Źródło: Na żywo