Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy "mielone" zawsze musi być podane tak samo? Nie musi. Pyszne mufinki z mięsa mielonego to doskonały pomysł na obiad lub kolację. Wygląda ciekawie i apetycznie.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 93
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1745
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 39
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 93
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1745
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 39
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
Do miski wrzucamy mięso, przyprawiamyi po kolei dokładnie mieszamy ze wszystkimi składnikami
Formę na mufinki smarujemy masłem przekładamy do niej masę mięsną. Pieczemy w 160 stopniach przez około 40 minut.
Ziemniaki gotujemy na miękkorobimy z nich puree dodając masło i mleko.
Mufinki wykładamy z formy, dekorujemy puree z ziemniaków i obkładamy ulubioną surówką (np. kapustą, surówką, buraczkami itp.)