Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 204
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 204
Składniki
Wątróbkę zalej zimną wodą i odstaw na 30 minut. W tym czasie ugotuj drobno pokrojony seler. Wątróbkę osusz, usmaż na tłuszczu razem z drobno posiekaną cebulą.
Całość zmiksuj z selerem, 2 łyżkami koniaku, solą, pieprzem i majerankiem. Połącz z pianą z białek i wymieszaj. Schłodź. Podawaj z grzankami.Źródło: Na żywo