Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Muszle nadziewane miesęm"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Cebulę posiekaj, zeszklij na oliwie. Dodaj mięso, podsmaż. Dodaj pomidory i posiekany czosnek, podduś, przypraw.
Muszle ugotuj w osolonej wodzie. Ostudź, napełnij mięsem, posyp serem. Zapiekaj kilka minut, aż ser się stopi.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 5, cena za porcję 3 zł.
Przepis przysłała Marta Pedo z Kroczyna.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie