Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyszczenie lodówki:) Do placków możemy dodać to co akurat mamy. Idealne na ciepłą kolację bądz drugie danie.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pieczarki oczyścić,cebulę obrać i razem z boczkiem pokroić w drobną kostkę. Marchewkę i czosnek zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wszystkie składniki razem z jajkiem i mąką wymieszczć, posolić, popieprzyć, doprawić papryką ostrą i tymiankiem. Smażyć na oleju na złoty kolor. Doskonale smakują z sosem czosnkowym lub śmietaną