Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 196
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 182
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 196
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 182
Składniki
Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni