Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Nadziewane roladki z indyka"
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 21
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 127
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 936
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 21
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 127
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 936
Składniki
Indycze piersi dokładnie umyć, osuszyć, rozbić lekko tłuczkiem. Doprawić solą i pieprzem. Płaty mięsa posmarować keczupem. Na każdym położyć kolbę mini-kukurydzy i zawijać roladki.
Spiąć je wykałaczkami. Odstawić na około godzinę do lodówki, żeby mięso się zamarynowało.
Po tym czasie na patelni rozgrzać olej. Ułożyć na niej roladki. Smażyć, aż osiągną złoty kolor.
Gotowe roladki udekorować natką pietruszki. Podawać je z ryżem, sałatą i ćwiartkami pomidorów.
ok. 90 minut
Roladki będą wybornie smakować również z dodatkiem ziarnistej musztardy zmieszanej z dżemem żurawinowym.Źródło: Twoje Imperium