Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe do zrobienia, oryginalne na codzienny obiad
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
cebule pokroic w kostke podsmazyc na oleju dodac mieso, pieczarki pokroic w plasterki dodac do lekko podsmazonego miesa, smazyc do zrumienienia, doprawic do smaku sola i pieprzem. kazda rure makaronowa napelnic farszem, wlozyc do zaroodpornego naczynia zalac przecierem pomidorowym lub sosem pomidorowym, zapiekac w piekarniku az makaron zmieknie, mozna rowniez posypac wierzch tartym serem, smacznego