Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bardzo szybko i łatwo się robi, nawet początkującemu się uda, przepis z programu Jakubiak w sezonie,,,,polecam
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
wyrabiamy ciasto z mąki i jogurtu, dodajemy trochę wody , aby połaczyć składniki, i nic więcej , odstawiamy na chwilę aby odpoczęło,
robimy farsz , ja z robiłam farsz " ruski " , tzn, z ziemniaków gotowanych, twaróg, boczek podsmażony z cebulką , czosnek , dodaje majeranek, mozna inne przyprawy, wegetę,według uznania