Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niektórzy twierdzą, że sekretem idealnych naleśnków jest wymieszanie składków w metalowej misce trzepaczką.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Jajka wymieszać z mąką i solą, aż zrobi się wielka klucha. Doajemy odrobinę mleka i mieszamy. i Znów dodajemy mleka, aż konsystencja będzie lejąca. Grunt to cierpliwość w delikatnym i stopniowym dolewaniu mleka.