Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na bazie mąki gryczanej są wyśmienite. Polane pysznym sosem skradły już niejedno wybredne podniebienie.
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Składniki
Grzyby namocz dzień wcześniej. Gotuj do miękkości. Składniki ciasta połącz dokładnie ze sobą, odstaw na 30 minut. Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą, pieprzem, słodką papryką. Usmaż na złoto. Marchew, seler obierz i zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa razem z ugotowanymi grzybami. Podlej wodą, duś do miękkości. Usmaż naleśniki. Wyłóż na talerze. Polej sosem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki i serem.