Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Naleśniki wegetariańskie"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Ciasto przygotuj według podstawowego przepisu i usmaż naleśniki.
Grzyby i pory dokładnie umyj. Posiekaj wraz z cebulą i czosnkiem. Podsmaż na patelni. Dodaj pokrojone w kostkę pomidory bez skóry.
Warzywny farsz wymieszaj z jajkiem i nałóż równomiernie na usmażone naleśniki. Przełóż do żaroodpornego naczynia.
Śmietanę połącz z koncentratem pomidorowym. Dodaj przyprawy i wymieszaj. Tak przygotowanym sosem zalej naleśniki.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C. Piecz 15 minut. Podawaj na ciepło.Źródło: Telemax