Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1214
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1214
Składniki
1. Zmiksuj mleko, mąkę i jajka. Dodaj około 1/4 szklanki wody i wymieszaj 2. Patelnię posmaruj delikatnie olejem i wylej na nią ciasto naleśnikowe. Smaż z obu stron 3. Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę. Następnie dodaj drobno pokrojone pieczarki. Duś przez kilka minut 4. Gdy woda z pieczarek odparuje dodaj brokuła podzielonego na drobne kawałki. Przypraw (chili, pieprz, zioła prowansalskie) i duś aż brokuł zmięknie 5. Na gotowych naleśnikach wyłóż farsz i zawiń