Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na codzień i od święta.Dla rodziny i dla gości.Bardzo łatwe.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 209
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 209
Składniki
Piersi umyć, pokroić w kostke i usmażyć. Jak już mięso będzie miękkie dodać pokrojone w kosteczkę ogórki i paprykę(papryki tyle co ogórków). Przesmażyć chwilke, dodać smietane i doprawić solą, pieprzem, vegetą i gałką.Smażyć aż śmietana zgęstnieje.Dodać ser i wymieszać. Faszerować naleśniki, zwilżyć je lekko jajkiem lub wodą obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na złoto.