Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
właśnie zniknęły!!!!!!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Mąkę mleko,jajka,wodę,olej i pół cukru waniliowego mieszamy.Konsystęcja ma być gęstej śmietany(nie podałam ilości płynów ponieważ ja robię na tzw. oko).Odstawiam na jakiś czas aby odpoczęło.Truskawki miksuję z cukrem i cukrem waniliowym.
Smażę naleśniki,smaruję serkiem zwijam w rulon,polewam polewą.