Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Naleśniki z warzywami"
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 161
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1291
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 161
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1291
Składniki
Dwie szklanki mąki pszennej przesiej przez sito. Do roztrzepanych jajek dodaj mąkę, sól oraz mleko, wodę i olej. Wymieszaj, usmaż cienkie naleśniki.
Fasolę namocz w gorącej wodzie i zostaw na noc. Następnego dnia ugotuj do miękkości.
Posiekaną cebulkę zeszklij na oleju. Dodaj fasolę i odlany z zalewy groszek.
Na każdym gotowym usmażonym placku rozłóż farsz i zawiń w paczuszki. Gotowe naleśniki polej sosem pomidorowym.Źródło: Kurier TV