Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naleśnik w wersji warzywnej
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1699
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1699
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
Jak zrobić naleśniki to każdy wie więc to pomijam. Pieczarki pokroić mniej lub bardziej drobno-jak kto lubi. Podsmażyć.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach dodać do pieczarek, doprawić, chwilkę wszystko razem poddusić.
Na naleśniki nałożyć farsz posypać serem, zawinąć jak krokieta i podsmażyć na złoty kolor.
SMACZNEGO!