Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Ziemniaki należy ugotować i potę zmielić.
Bułkę namoczyć w mleku. Później dobrze wyćisnąć.
wszystkie składniki połączyć.
Biały pieprz i jajko sól i mąke wsypać
I uformować na małe knedelki.
Włożyć do gotującej wody.