Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziesięć minut a można sobie dobrze podjeść.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Wykonanie Parówkę pokrój w plasterki (nie masz parówki, pokrój co masz w lodówce), przysmaż na tłuszczu razem z pokrojoną papryką. Wbij jajka, przypraw do smaku i usmaż jajecznicę. Mało roboty a oczekiwany efekt. S M A C Z N E G O !