Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarza się, że trzeba przygotować obiad błyskawicznie. Ja zawsze awaryjnie lubię mieć jakieś warzywa w zamrażarce. Dzięki temu praca idzie bardzo sprawnie. Polecam mój patent.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Przygotować rondel. Wlać do niego olej. Wrzucić mrożone warzywa. Pokroić umyty por, pomidor, paprykę i cebulę. Razem z przyprawami dorzucić do rondla. Rybę pokroić, posolić i skropić sokiem z cytryny. Wyłożyć na warzywa.Rondel przykryć pokrywą. Dusić około 20 minut.
W międzyczasie zacząć gotować wodę. Gdy zacznie wrzeć wrzucić kaszę. Lekko osolić. Gotować około 20 minut. Obiad gotowy!