Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mają łagodny smak i są bardzo dobre...polecam
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Zalewę zagotowac -od zagotowania przez ok 15 min-zostawic do wystygniecia
Każdy słoik napełnic ogórkami , łodyga kopru , kilka plasterków marchewki , 1-2 plastry cebuli -zalac zimną zalewą i pastwryzowac ok 10 min