Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ostre ogórki, nadają się jako przekąska do alkoholu
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
ogórki umyć , do słoika włożyć gałązkę kopru , po 2 liście z czarnej porzeczki, po 2 ząbki pokrojonego czosnku, laske chrzanu, nałożyć ciasno ogórki i po bokach dać 4 cienkie paski papryki chili.
zagotować wodę dodać tylę soli aby woda była przesolona , zalewać wrzątkiem ogórki i natychmiast zakręcać słoiki.