Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z koperkiem"
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 455
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 737
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16937
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 455
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 737
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16937
Składniki
Szponder umyj, przełóż do garnka, zalej 1,5 l wody i gotuj z dodatkiem listka i ziela angielskiego około 30 minut. Marchewkę, pietruszkę i seler obierz i zetrzyj na tarce lub pokrój w kostkę. Cebulę i pora posiekaj. Przełóż warzywa do wywaru. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki.
Ogórki zetrzyj na tarce. Wrzuć do zupy, gdy ziemniaki będą już miękkie. Dodaj sok z ogórków, śmietanę, sól, pieprz i koperek.Źródło: Dobry Tydzień