Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z pęczakiem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 90
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 90
Składniki
Marchew, pietruszkę, por pokrój w kostkę. W garnku na oleju podsmaż warzywa z posiekaną cebulą. Dodaj kaszę i zalej bulionem. Po kilku minutach dodaj pokrojone ziemniaki. Gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki zmiękną.
Dodaj pokrojone kiszone ogórki (możesz poddusić wcześniej na maśle) i liść laurowy. Dopraw solą i pieprzem. Zupę jeszcze chwilę gotuj. Możesz zabielić śmietaną, posypać zieleniną.Źródło: Świat kobiety