Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 10
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 10
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Składniki
Ryby oczyść, umyj i posól. Następnie obtocz je w mące. W misce wymieszaj miód z mielonymi papryczkami, drobno pokrojoną cytryną oraz plasterkami limonki i przyprawami.
Na rozgrzanym oleju usmaż okonie. Przełóż je do brytfanny, posmaruj marynatą i obłóż cytrusami. Piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Oczyszczone i pokrojone warzywa dopraw Vegetą, a następnie uduś na maśle. Podawaj z upieczoną rybą z miodowym sosem.Źródło: Telemax