Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna roślina o ciekawej strukturze, źródło potasu i witamin
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 39
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 21
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 70
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 66
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 39
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 21
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 70
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 66
Składniki
Najpierw wstawiałam ryż, przygotowanie całego dania zajmie mniej więcej tyle samo czasu. Na oliwie podsmażyłam pokrojoną w kostkę cebulę, gdy będzie zeszklona dodałam pokrojony w plasterki czosnek i chili. Następnie dodałam okrę, świeżą trzeba dokładnie umyć i odciąć szypułki ale nie za dużo. Kilka " warzywek" przekroiłam na pół, aby podczas przygotowywania sosu, puściły soki i naturalnie zagęściły go. Do podsmażonej krótko okry dodałam obrane i pokrojone pomidory. Gdy całość się podsmaży dodałam bulion, po paru minutach powinien się utworzyć lekko kleisty sos. Po wyłączeniu ognia dodałam soli do smaku i nać kolendry. Smacznego :)