Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5552
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Ziemniaka kroimy w plastry, sparzonego pomidora obieramy i kroimy z ogórkiem w kostkę, wędzonkę w paseczki. Cebulę obieramy i drobno siekamy, jaja roztrzepujemy z mlekiem, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy ziemniaka, pomidora, ogórka, cebulę oraz wędzonkę. Rozgrzewamy tłuszcz i wlewamy masę jajeczną na patelnię. Smażymy tak, żeby spód się zarumienił. Podnosimy brzegi, żeby płynna masa spływała pod spód. Czekamy, aż wierzch się trochę zetnie. Składamy na pół. Podajemy posypując omlet posiekaną zieleniną Smacznego!