Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Omlety grzybowe z fasolką szparagową"
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2436
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6355
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2013
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2436
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6355
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2013
Składniki
Kurki oczyść i umyj. Fasolkę pokrój na kawałki (ok. 1 cm). Cebulkę obierz z łupin i poszatkuj.
Na patelni rozgrzej margarynę. Wrzucaj kolejno cebulkę, grzybki i fasolkę. Duś 15 minut (do czasu, aż fasolka będzie miękka). Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Jajka wbij do miski i roztrzep. Dolej mleko, wsyp mąkę i sól. Wymieszaj.
Gotową masą zalej na patelni i usmaż omlety.
Podawaj z sosem czosnkowym, keczupem lub majonezem.
<strong>Przepis nadesłała: Izabela Boguś</strong>Źródło: Kurier TV