Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 45
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 45
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Jajka wymieszaj z mąką ziemniaczaną. Rozlej masę na rozgrzaną patelnię i usmaż 4 omlety.
Na maśle zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę i zmiażdżony czosnek. 3. Dodaj rozmrożony i dobrze odciśnięty szpinak, podsmaż, dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Ser żółty zetrzyj na tarce o średnich oczkach, a biały zagnieć z solą i pieprzem.
Każdy z omletów posmaruj masą serową oraz szpinakiem i zwiń w rulony. Podawaj pokrojone w plastry i posypane żółtym serem.
Czas przygotowania: 45 min, ilość kalorii na 1 porcję: 360, stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax