Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ciekawe przepis dostałam od cioci z Mazur jest świetny .
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
Składniki
śledzie namoczyć w mleku ( ja wole w mleku gdyż śledź lepiej smakuje i jet bielszy)około 30 minut ,później odcedzić .
Cebulę pokroić i zeszklić na małej ilości tłuszczu pod przykryciem ostudzić.
śledzie pokroić obtoczyć w mące,jajku i bułce następnie obsmażyć odsączyć na ręczniku papierowym.
Składniki zalewy zagotować wystudzić zalewa musi być zimna .
W naczyniu układamy kolejno zeszklona cebulę śledzie na zmianę następnie zalewamy zalewą odstawimy na dzięń do lodówki i już na następny dzień mamy pyszne śledziki .