Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na kotleciki ryżowe w wersji orientalnej, na bazie ryżu jaśminowego, soczewicy czerwonej i kaszy gryczanej. Najlepiej smakują z mizerią, smacznego! Więcej informacji na blogu www.smacznebodomowe.pl/
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Składniki
• Pomidora i cebulę kroimy w kostkę, solimy do smaku, smażymy na patelni do miękkości • Mozzarelle kroimy w kostkę • Bio MIX obiadowy gotujemy do miękkości • Z mieszanki formujemy placki, które faszerujemy mozzarellą oraz podsmażonymi pomidorami z cebulką • Formujemy kotleciki, które następnie panierujemy w mące, rozmąconym jajku oraz bułce tartej • Kotleciki smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju przez kilka minut z każdej strony W przepisie skorzystaliśmy z produktów firmy pols kie młyny