Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Orzechowa karkówka"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 650
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 650
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
Porcje: 6, : 115 min, cena 2,90 zł, kalorie 475 kcal.
Mięso dobrze natrzyj przyprawami, wstaw do lodówki na noc. Rano piecz 50 min w temp. 180°C.
Posiekaj szczypiorek, natkę. Dodaj orzechy, musztardę, jajka, bułkę tartą, pokrojony drobniutko chleb. Wymieszaj, przypraw. Wyjmij mięso, posmaruj wierzch przygotowaną masą. Piecz dalsze 45 min. Odstaw, pokrój następnego dnia.
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie