Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Oscypki z żurawiną"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Rozgrzej mocno grill. Przekrój nektarynki na pół, usuń pestki i ułóż razem z oscypkami na kratce grilla. Piecz oscypki z obu stron po 3-4 minuty, a nektarynki płaską stroną do dołu przez 4-5 minut. Podawaj gorące oscypki z połówkami nektarynek przybranymi żurawiną i liśćmi rukoli.
Czas przygotowania: 10 minut. Poziom: łatwe. Porcja 430 kcal.Źródło: TV14